HOTĂRÂRE nr. 541 din 8 iulie 2015 privind modificarea numărului de posturi pentru Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism din cadrul Ministerului Public
În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 23 alin. (3) din Legea nr. 508/2004 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea în cadrul Ministerului Public a Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, cu modificările şi completările ulterioare,
Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.
Articol unic
(1)Numărul de posturi de procuror prevăzut la art. 23 alin. (1) lit. a) din Legea nr. 508/2004 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea în cadrul Ministerului Public a Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, cu modificările şi completările ulterioare, se suplimentează cu 4 posturi, prin preluarea a 4 posturi de procuror de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
(2)Numărul de posturi de specialist prevăzut la art. 23 alin. (1) lit. b) din Legea nr. 508/2004, cu modificările şi completările ulterioare, se reduce cu 17 posturi, 4 posturi fiind redistribuite la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie ca posturi de specialist.
(3)Numărul de posturi de personal auxiliar de specialitate şi administrativ prevăzut la art. 23 alin. (1) lit. c) din Legea nr. 508/2004, cu modificările şi completările ulterioare, se suplimentează cu 13 posturi.
-****-

PRIM-MINISTRU INTERIMAR

GABRIEL OPREA

Contrasemnează:

Ministrul justiţiei,

Robert Marius Cazanciuc

Ministrul finanţelor publice,

Eugen Orlando Teodorovici

Ministrul muncii, familiei, protecţiei sociale şi persoanelor vârstnice,

Rovana Plumb

Publicat în Monitorul Oficial cu numărul 524 din data de 14 iulie 2015