DECRET nr. 694 din 27 noiembrie 2014 privind conferirea unor decoraţii
În temeiul prevederilor art. 94 lit. a) şi ale art. 100 din Constituţia României, republicată, ale art. 4 alin. (1), ale art. 6 lit. A şi B, ale art. 8 lit. A şi B şi ale art. 11 din Legea nr. 29/2000 privind sistemul naţional de decoraţii al României, republicată,
având în vedere propunerea directorului Serviciului de Telecomunicaţii Speciale,
în semn de apreciere pentru rezultatele remarcabile şi înaltul profesionalism dovedite în îndeplinirea cu succes a misiunilor încredinţate în sistemul de telecomunicaţii speciale,
Preşedintele României decretează:
Art. 1
Se conferă Ordinul Naţional Steaua României în grad de Ofiţer, cu însemn pentru militari, persoanei prevăzute în anexa nr. 1* la prezentul decret.
Art. 2
Se conferă Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Ofiţer, cu însemn pentru militari, persoanei prevăzute în anexa nr. 2* la prezentul decret.
Art. 3
Se conferă Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, persoanei prevăzute în anexa nr. 3* la prezentul decret.
Art. 4
Se conferă Ordinul Naţional Pentru Merit în grad de Ofiţer, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 4* la prezentul decret.
Art. 5
Se conferă Ordinul Naţional Pentru Merit în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 5* la prezentul decret.
Art. 6
Se conferă Ordinul Bărbăţie şi Credinţă în grad de Mare Ofiţer, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 6* la prezentul decret.
Art. 7
Se conferă Ordinul Bărbăţie şi Credinţă în grad de Comandor, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 7* la prezentul decret.
Art. 8
Se conferă Ordinul Bărbăţie şi Credinţă în grad de Ofiţer, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 8* la prezentul decret.
Art. 9
Se conferă Ordinul Bărbăţie şi Credinţă în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 9* la prezentul decret.
Art. 10
Se conferă Ordinul Bărbăţie şi Credinţă în grad de Cavaler, cu însemn pentru civili, persoanei prevăzute în anexa nr. 10* la prezentul decret.
Art. 11
Se conferă Crucea Naţională Serviciul Credincios clasa a II-a, cu însemn pentru militari, persoanei prevăzute în anexa nr. 11* la prezentul decret.
Art. 12
Se conferă Crucea Naţională Serviciul Credincios clasa a III-a, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 12* la prezentul decret.
Art. 13
Se conferă Medalia Naţională Serviciul Credincios clasa I, cu însemn pentru militari, persoanei prevăzute în anexa nr. 13* la prezentul decret.
Art. 14
Se conferă Medalia Naţională Serviciul Credincios clasa a II-a, cu însemn pentru militari, persoanei prevăzute în anexa nr. 14* la prezentul decret.
Art. 15
Se conferă Medalia Naţională Serviciul Credincios clasa a III-a, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 15* la prezentul decret.
Art. 16
Se conferă Medalia Naţională Pentru Merit clasa I, cu însemn pentru militari, persoanei prevăzute în anexa nr. 16* la prezentul decret.
Art. 17
Se conferă Medalia Naţională Pentru Merit clasa a II-a, cu însemn pentru militari, persoanei prevăzute în anexa nr. 17* la prezentul decret.
Art. 18
Se conferă Medalia Naţională Pentru Merit clasa a III-a, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 18* la prezentul decret.
Art. 19
Se conferă Medalia Bărbăţie şi Credinţă clasa I, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 19* la prezentul decret.
Art. 20
Se conferă Medalia Bărbăţie şi Credinţă clasa a II-a, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 20* la prezentul decret.
Art. 21
Se conferă Medalia Bărbăţie şi Credinţă clasa a III-a, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 21* la prezentul decret.
-****-

PREŞEDINTELE ROMÂNIEI

TRAIAN BĂSESCU

În temeiul art. 100 alin. (2) din Constituţia României, republicată, contrasemnăm acest decret.

PRIM-MINISTRU

VICTOR-VIOREL PONTA

_______
* Anexele nr. 1-21 conţin informaţii clasificate şi urmează regimul Legii nr. 182/2002 privind protecţia informaţiilor clasificate, cu modificările şi completările ulterioare.
Publicat în Monitorul Oficial cu numărul 878 din data de 3 decembrie 2014