DECRET nr. 831 din 4 decembrie 2014 privind conferirea unor decoraţii
În temeiul prevederilor art. 94 lit. a) şi ale art. 100 din Constituţia României, republicată, ale art. 4 alin. (1), ale art. 6 lit. A şi B, art. 7 lit. A şi B, art. 8 lit. A şi B şi ale art. 10 din Legea nr. 29/2000 privind sistemul naţional de decoraţii al României, republicată,
având în vedere propunerea directorului Serviciului Român de Informaţii,
în semn de înaltă apreciere pentru profesionalismul şi devotamentul dovedite în îndeplinirea cu succes a misiunilor specifice Serviciului Român de Informaţii,
Preşedintele României decretează:
Art. 1
Se conferă Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Ofiţer, cu însemn pentru militari, persoanei prevăzute în anexa nr. 1* la prezentul decret.
Art. 2
Se conferă Ordinul Naţional Pentru Merit în grad de Comandor, cu însemn pentru militari, persoanei prevăzute în anexa nr. 2* la prezentul decret.
Art. 3
Se conferă Ordinul Naţional Pentru Merit în grad de Cavaler, cu însemn pentru civili, persoanelor prevăzute în anexa nr. 3* la prezentul decret.
Art. 4
Se conferă Ordinul Meritul Sanitar în grad de Ofiţer, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 4* la prezentul decret.
Art. 5
Se conferă Ordinul Meritul Sanitar în grad de Ofiţer, cu însemn pentru civili, persoanei prevăzute în anexa nr. 5* la prezentul decret.
Art. 6
Se conferă Ordinul Meritul Sanitar în grad de Cavaler, cu însemn pentru civili, persoanei prevăzute în anexa nr. 6* la prezentul decret.
Art. 7
Se conferă Ordinul Virtutea Aeronautică în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, persoanei prevăzute în anexa nr. 7* la prezentul decret.
Art. 8
Se conferă Ordinul Bărbăţie şi Credinţă în grad de Mare Ofiţer, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 8* la prezentul decret.
Art. 9
Se conferă Ordinul Bărbăţie şi Credinţă în grad de Comandor, cu însemn pentru militari, persoanei prevăzute în anexa nr. 9* la prezentul decret.
Art. 10
Se conferă Ordinul Bărbăţie şi Credinţă în grad de Ofiţer, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 10* la prezentul decret.
Art. 11
Se conferă Ordinul Bărbăţie şi Credinţă în grad de Ofiţer, cu însemn pentru civili, persoanelor prevăzute în anexa nr. 11* la prezentul decret.
Art. 12
Se conferă Ordinul Bărbăţie şi Credinţă în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 12* la prezentul decret.
Art. 13
Se conferă Ordinul Bărbăţie şi Credinţă în grad de Cavaler, cu însemn pentru civili, persoanei prevăzute în anexa nr. 13* la prezentul decret.
Art. 14
Se conferă Crucea Naţională Serviciul Credincios clasa I, cu însemn pentru militari, persoanei prevăzute în anexa nr. 14* la prezentul decret.
Art. 15
Se conferă Medalia Naţională Serviciul Credincios clasa a II-a, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 15* la prezentul decret.
Art. 16
Se conferă Medalia Naţională Serviciul Credincios clasa a III-a, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 16* la prezentul decret.
Art. 17
Se conferă Medalia Naţională Pentru Merit clasa a III-a, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 17* la prezentul decret.
Art. 18
Se conferă Medalia Naţională Pentru Merit clasa a III-a, cu însemn pentru civili, persoanelor prevăzute în anexa nr. 18* la prezentul decret.
Art. 19
Se conferă Medalia Meritul Sanitar clasa a III-a, cu însemn pentru civili, persoanelor prevăzute în anexa nr. 19* la prezentul decret.
Art. 20
Se conferă Medalia Bărbăţie şi Credinţă clasa I, cu însemn pentru militari, persoanei prevăzute în anexa nr. 20* la prezentul decret.
Art. 21
Se conferă Medalia Bărbăţie şi Credinţă clasa a II-a, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 21* la prezentul decret.
Art. 22
Se conferă Medalia Bărbăţie şi Credinţă, clasa a III-a, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 22* la prezentul decret.
Art. 23
Se conferă Medalia Bărbăţie şi Credinţă clasa a III-a, cu însemn pentru civili, persoanelor prevăzute în anexa nr. 23* la prezentul decret.
-****-

PREŞEDINTELE ROMÂNIEI

TRAIAN BĂSESCU

În temeiul art. 100 alin. (2) din Constituţia României, republicată, contrasemnăm acest decret.

PRIM-MINISTRU

VICTOR-VIOREL PONTA

_______
* Anexele nr. 1-23 conţin informaţii clasificate şi urmează regimul Legii nr. 182/2002 privind protecţia informaţiilor clasificate, cu modificările şi completările ulterioare.
Publicat în Monitorul Oficial cu numărul 896 din data de 10 decembrie 2014