DECRET nr. 785 din 29 noiembrie 2012 privind conferirea unor decoraţii
În temeiul prevederilor art. 94 lit. a) şi ale art. 100 din Constituţia României, republicată, ale art. 4 alin. (1), ale art. 6 lit. A şi B, ale art. 8 lit. A şi B şi ale art. 11 din Legea nr. 29/2000 privind sistemul naţional de decoraţii al României, cu modificările şi completările ulterioare,
având în vedere propunerea directorului Serviciului de Telecomunicaţii Speciale,
pentru profesionalismul şi devotamentul în îndeplinirea cu succes a misiunilor încredinţate în sistemul de telecomunicaţii speciale,
Preşedintele României decretează:
Art. 1
Se conferă Ordinul Naţional Steaua României în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, persoanei prevăzute în anexa nr. 1* la prezentul decret.
Art. 2
Se conferă Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, persoanei prevăzute în anexa nr. 2* la prezentul decret.
Art. 3
Se conferă Ordinul Naţional Pentru Merit în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 3* la prezentul decret.
Art. 4
Se conferă Ordinul Bărbăţie şi Credinţă în grad de Comandor, cu însemn pentru militari, persoanei prevăzute în anexa nr. 4* la prezentul decret.
Art. 5
Se conferă Ordinul Bărbăţie şi Credinţă în grad de Ofiţer, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 5* la prezentul decret.
Art. 6
Se conferă Ordinul Bărbăţie şi Credinţă în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 6* la prezentul decret.
Art. 7
Se conferă Crucea Naţională Serviciul Credincios clasa a II-a, cu însemn pentru militari, persoanei prevăzute în anexa nr. 7* la prezentul decret.
Art. 8
Se conferă Crucea Naţională Serviciul Credincios clasa a II-a, cu însemn pentru civili, persoanei prevăzute în anexa nr. 8* la prezentul decret.
Art. 9
Se conferă Crucea Naţională Serviciul Credincios clasa a III-a, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 9* la prezentul decret.
Art. 10
Se conferă Medalia Naţională Serviciul Credincios clasa a II-a, cu însemn pentru militari, persoanei prevăzute în anexa nr. 10* la prezentul decret.
Art. 11
Se conferă Medalia Naţională Serviciul Credincios clasa a III-a, cu însemn pentru militari, persoanei prevăzute în anexa nr. 11* la prezentul decret.
Art. 12
Se conferă Medalia Naţională Pentru Merii clasa a II-a, cu însemn pentru militari, persoanei prevăzute în anexa nr. 12* la prezentul decret.
Art. 13
Se conferă Medalia Naţională Pentru Merit clasa a III-a, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 13* la prezentul decret.
Art. 14
Se conferă Medalia Bărbăţie şi Credinţă clasa I, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 14* la prezentul decret.
Art. 15
Se conferă Medalia Bărbăţie şi Credinţă clasa a II-a, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 15* la prezentul decret.
Art. 16
Se conferă Medalia Bărbăţie şi Credinţă clasa a III-a, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 16* la prezentul decret.
-****-

PREŞEDINTELE ROMÂNIEI

TRAIAN BĂSESCU

În temeiul art. 100 alin. (2) din Constituţia României, republicată, contrasemnăm acest decret.

PRIM-MINISTRU

VICTOR-VIOREL PONTA

_____
* Anexele nr. 1-16 conţin informaţii clasificate şi urmează regimul Legii nr. 182/2002 privind protecţia informaţiilor clasificate, cu modificările şi completările ulterioare.
Publicat în Monitorul Oficial cu numărul 816 din data de 5 decembrie 2012