Rasfoire documente

Acordul de recunoaştere a vinovăţiei. Posibilitatea schimbării soluţiei stabilite prin acordul de recunoaştere a vinovăţiei în cazul în care procurorul nu a aplicat legea penală mai favorabilă inculpatului (Procedura recunoasterii vinovatiei din 12-iun-2015)

Acordul de recunoaştere a vinovăţiei. Posibilitatea instanţei sesizate cu acordul de a lua sau menţine măsura sechestrului asigurător asupra bunurilor inculpatului dacă se formulează o astfel de cerere (Procedura recunoasterii vinovatiei din 12-iun-2015)

Posibilitatea schimbării soluţiei stabilite prin acordul de recunoaştere a vinovăţiei în cazul în care procurorul nu a aplicat legea penală mai favorabilă inculpatului (Procedura recunoasterii vinovatiei din 30-apr-2015)

Acord de recunoaştere a vinovăţiei. Proxenetism. Apel inadmisibil declarat de partea vătămată (Procedura recunoasterii vinovatiei din 08-apr-2015)

Posibilitatea admiterii acordului de recunoaştere în situaţia în care în faţa instanţei inculpatul revine asupra manifestării de voinţă exprimată în faţa procurorului de prestare a muncii în folosul comunităţii şi care a fost avută în vedere la dispunerea amânării aplicării pedepsei (Procedura recunoasterii vinovatiei din 03-apr-2015)

Posibilitatea valorificării de către instanţă a poziţiei exprimată de inculpat prin act autentic de recunoaştere a învinuirii (Procedura recunoasterii vinovatiei din 03-apr-2015)

Posibilitatea instanţei sesizate cu acordul de recunoaştere a vinovăţiei să ia sau să menţină măsura sechestrului asigurător asupra bunurilor inculpatului dacă se formulează o astfel de cerere (Procedura recunoasterii vinovatiei din 03-apr-2015)

Acordul de recunoaştere a vinovăţiei. Apel. Soluţii (Procedura recunoasterii vinovatiei din 30-oct-2014)

Procedura specială de sesizare a instanţei cu acordul de recunoaştere a vinovăţiei faţă de prevederile art. 482 lit. h) din Codul de procedură penală. Cuprinsul acordului (Procedura recunoasterii vinovatiei din 30-sep-2014)

Admisibilitatea cererii de judecare în procedura simplificată a recunoaşterii vinovăţiei în cazul inculpaţilor minori (Procedura recunoasterii vinovatiei din 30-sep-2014)