Nectaruri de fructe obţinute din | Conţinutul minim de suc şi/sau de piure (% din volumul produsului Unit) |
I. Fructe cu suc acid, neconsumabil în stare naturală | |
Fructul pasiunii | 25 |
Quito naranjillos | 25 |
Coacăze negre | 25 |
Coacăze albe | 25 |
Coacăze roşii | 25 |
Agrişe | 30 |
Cătină albă | 25 |
Porumbe | 30 |
Prune | 30 |
Quetsches | 30 |
Scoruşe | 30 |
Măceşe | 40 |
Vişine | 35 |
Alte cireşe | 40 |
Afine | 40 |
Soc | 50 |
Zmeură | 40 |
Caise | 40 |
Căpşuni | 40 |
Dude/Mure | 40 |
Merişoare | 30 |
Gutui | 50 |
Lămâi şi lămâi verzi | 25 |
Alte fructe din această categorie | 25 |
II. Fructe cu conţinut scăzut de acid, cu pulpă abundentă sau foarte aromate, al căror suc nu poate fi consumat în stare naturală | |
Mango | 25 |
Banane | 25 |
Guave | 25 |
Papaya | 25 |
Lychee | 25 |
Azerole (fructe de moşmon din Napoli) | 25 |
Fructele arbustului Annona muricata | 25 |
Fructele arborelui Annona reticulata | 25 |
Mere dulci (fructele arborelui sau arbustului Annona cherimola) | 25 |
Rodii | 25 |
Nuci de Cajou | 25 |
Prune spaniole (Spondia purpurea) | 25 |
Fructe Umbu (Spondia tuberosa aroda) | 25 |
Alte fructe din această categorie | 25 |
III. Fructe al căror suc poate fi consumat în stare naturală | |
Mere | 50 |
Pere | 50 |
Piersici | 50 |
Citrice, cu excepţia lămâilor şi a lămâilor verzi | 50 |
Ananas | 50 |
Roşii | 50 |
Alte fructe din această categorie | 50 |