DOCUMENTUL PRIVIND INFORMAŢIILE PENTRU LANŢUL ALIMENTAR | SUINE TIP A | NUMĂR DE REFERINŢA DOCUMENT |
SECŢIUNEA I | 1. ELEMENTE DE IDENTIFICARE |
1.1. Exploataţie de origine | Denumire | Codul fermei | Adresa completă | Număr de telefon | Fax | Adresa de e-mail |
| | | | | |
1.2. Medic veterinar de liberă practică împuternicit | Nume | Adresa | Număr de telefon | Fax | Adresa de e-mail |
| | | | |
SECŢIUNEA II | 2. INFORMAŢII CU PRIVIRE LA SUINE |
2.1. Identificarea efectivului | Număr de animale | Numere de identificare/ tatuaj | Data la care a început ciclul de îngrăşate | Data la care vor pleca suinele | Număr de referinţă al certificatului de sănătate animală |
| | | | |
2.2. Statusul de sănătate al unităţii de origine sau statusul regional de sănătate al animalelor |
|
2.3. Statusul de sănătate al animalelor |
|
2.4. Medicamente şi aditivi administraţi |
2.4.1. În perioada de la începutul ciclului de îngrăşare până la 2 luni înainte de data plecării pentru porcii la îngrăşat/2-4 luni pentru vieri şi scroafe, au fost administrate următoarele medicamente/aditivi: |
ANTIPARAZITARE | ANTIBIOTICE | ANTIINFLAMATOARE |
DA | NU | DA | NU | DA | NU |
2.4.2. Cu două luni înainte de data plecării |
Denumire medicament/aditiv | Data sau perioada de administrare | Perioada de aşteptare (zile) |
| | |
| | |
| | |
3. PROBLEME ÎNTALNITE ÎN FERMA DE ORIGINE |
Mortalitate * | DA | NU | Dacă DA constatări/cauze (dacă sunt cunoscute) | |
| Boli ** | DA | NU | Dacă DA constatări/ cauze (dacă sunt cunoscute) | |
4. ANALIZELE RELEVANTE PENTRU SIGURANŢA ALIMENTELOR |
Analizele efectuate sunt importante din punctul de vedere al siguranţei alimentelor. | DA | NU | Dacă DA se va menţiona: |
Tipul de analiză | Rezultatul analizei |
| |
| |
| |
5. DECLARAŢIE: |
Eu, subsemnatul, certific că această declaraţie este completă şi că perioadele de aşteptare au fost respectate. |
Numele, prenumele producătorului. ................................... | Semnătura, ......................... | Data, .......................... | Loc, ................................ |
6. ABATOR: VERIFICARE ŞI AUTORIZARE |
6.1. Accept animalele pentru sacrificare | DA | DA cu condiţii | NU |
6.2. Observaţii | |
Numele, prenumele responsabilului din abator, ................................... | Semnătura, ......................... | Data, .......................... | Loc, ................................ |
7. MEDIC VETERINAR OFICIAL DIN ABATOR |
Numele şi prenumele medicului veterinar oficial .................................... | Semnătura, ......................... | Data, .......................... | Loc, ................................ |
* Da - un procent mai mare sau egal cu 5%; nu - un procent mai mic de 5% (procent determinat pe ansamblul animalelor din exploataţie, în cazul exploataţiilor închise, sau pe lot pentru celelalte tipuri de exploataţie). ** Da este solicitat un tratament la nivel de lot sau un tratament individual la un procent mai mare de 2% din animalele din lot. |