4. Tipul produsului în funcţie de conţinutul de zahăr Dacă produsul are un conţinut de zahăr care permite indicarea a două din informaţiile privind conţinutul de zahăr, se va utiliza una dintre acestea, la alegere. | - brut natur, maximum 3 g/l; - extrabrut, între 0 şi maximum 6 g/l; - brut, maximum 12 g/l; - extrasec, între 12 şi 17 g/l; - sec, între 17 şi 32 g/l; - demisec, între 32 şi 50 g/l; - dulce, peste 50 g/l. | - brut natur, maximum 3 g/l; - extrabrut, între 0 şi maximum 6 g/l; - brut, maximum 12 g/l; - extrasec, între 12 şi 17 g/l; - sec, între 17 şi 32 g/l; - demisec, între 32 şi 50 g/l; - dulce, peste 50 g/l. | - brut natur, maximum 3 g/l; - extrabrut, între 0 şi maximum 6 g/l; - brut, maximum 12 g/l; - extrasec, între 12 şi 17 g/l; - sec, între 17 şi 32 g/l; - demisec, între 32 şi 50 g/l; - dulce, peste 50 g/l. | - brut natur, maximum 3 g/l; - extrabrut, între 0 şi maximum 6 g/l; - brut, maximum 12 g/l; - extrasec, între 12 şi 17 g/l; - sec, între 17 şi 32 g/l; - demisec, între 32 şi 50 g/l; - dulce, peste 50 g/l. | - sec, maximum 12 g/l; - demisec, între 12-30 g/l; - demidulce, peste 30 g/l. | - sec, maximum 12 g/l; - demisec, între 12-30 g/l; - demidulce, peste 30 g/l. |