p. Ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale,
Achim Irimescu,
secretar de stat
Centrul Judeţean APIA
Nr. cerere şi data din Registrul special de înregistrare al cererilor M215
ŞTAMPILA (data primirii cererii la Centrul judeţean APIA)
Numele şi Prenumele funcţionarului APIA care primeşte cererea
Semnătura funcţionarului care primeşte cererea
Nr. unic de identificare solicitant ID (RUI) RO ……………..
Nr. cerere de plată unică, dacă este cazul
Nr. cerere de ajutor nr ………………data ………..
01. Denumire exploataţie PJ/ PFA/ ÎI/ ÎF*)
02. Cod unic identificare (CUI)/ Cod fiscal
03. Nume administrator/ reprezentant*)
04. Prenume administrator/ reprezentant*)
05. CNP administrator/
Cod ţara şi nr. act identitate (pt. altă cetăţenie)
06. Tip de organizare*)
07. Exploataţie comercială**) |_|
08. Exploataţie comercială tip A**) |_|
SEDIUL SOCIAL PJ/PFA/ÎI/ÎF:*)
08. Judeţul*)/Sectorul *)
09. Localitatea*)
10. Satul *)/Strada*)
11. Nr. *)
12. Cod poştal*)
13. BL
14. Sc.
15. Ap.
16. Telefon mobil *)
17. Telefon/Fax *)
18. E-mail
19. Banca
20. Filiala
21. Nr. cont IBAN
22. Numele
23. Prenumele
24. CNP
25. Nr. şi data împuternicirii/procurii notariale
26. Suprafaţa agricolă a exploataţiei este de…………. ha. dacă este cazul
27. Nr. bovine…… /ovine ……… /caprine……… deţinute, dacă este cazul
28. Nr. total exploataţii cu cod ANSVSA deţinute ,,,,,,,,,,,,
29. din care solicit subpachete privind plăţile în favoarea bunăstării porcinelor pentru un număr de exploataţii cu cod ANSVSA
30. Cod
ANSVSA*)
R
O
31. Tip activitate *)
Reproducţie |_|
Creştere şi îngrăşare |_| Creştere şi reproducţie |_|
32. Categorie suine *)
Porci graşi |_|
Scrofiţe |_|
Scroafe |_|
33. Capacitatea exploataţiei cu cod ANSVSA (număr maxim capete)
34. Număr maxim de locuri de cazare în condiţii superioare (se va completa în dreptul categoriei în care se încadrează) *)
35. Număr autorizaţie/înregistrare sanitar - veterinară*):
36. Data eliberării *)
37. Nr. de cicluri de producţie anual
Durata ciclului …………………zile
38. Judeţ*) 39. Localitate*)
40. Strada, nr.
41.Subpachete solicitate***):
Subpachet
1 |_|
2 |_|
Subpachet 3 |_|
Subpachet 4 |_|
5 |_|
6 |_|
Nu solicit subpachet |_|
30. Cod ANSVSA*) R
Durata ciclului…………… zile
Subpachet 1 |_|
3 |_|
4 |_|
Subpachetul
Specificare
Porci graşi
Scrofiţe
Scroafe
Total
Coeficient conversie în UVM
0,3
0,5
x
Subpachetul 1 a)
creşterea cu cel puţin 10% a spaţiului alocat disponibil fiecărui animal
Efectiv estimat anual (nr. de capete)
Efectiv (UVM)
Cuantum (euro/UVM/an)
41,40
165,00
23,30
Sumă estimată (euro)
Subpachetul 2 a)*"
asigurarea a minimum 11 ore/zi lumină artificială cu o valoare a iluminării de 50 de lucşi
19,10
17,20
15,80
Subpachetul 3 a)***
îmbunătăţirea condiţiilor de bunăstare a suinelor pe durata transportului
Efectiv estimat anual
(nr. de capete)
X
4,80
5,40
Subpachetul 4 a)
Corectarea nivelului nitriţilor şi nitraţilor din apă
12,00
25,00
18,50
Subpachetul 5 a)
Reducerea noxelor cu 30% faţă de nivelul minim obligatoriu prin menţinerea în limite optime a parametrilor de microclimat
16,80
48,00
22,90
Subpachetul 6 a)
îmbunătăţirea condiţiilor zonei de odihnă
7,20
15,90
13,10
Efectiv la începutul perioadei (cap.)
Total intrări (cap.)
Efectiv iniţial plus intrări (cap.)
Total ieşiri (cap.)
Efectiv la sfârşitul perioadei (cap.)
Zile animale furajate anual (Zaf)
Efectivul mediu anual
Nr. crt.
Exploataţia cu cod ANSVSA
Suma totală estimată (euro)
(sp1+sp2+sp3+sp4+sp5+sp6)
1.
RO ………….
2.
RO …………..
3.
RO ……………
4.
…..
……….
TOTAL X
Suma totala estimată (euro)
RO
TOTAL
Semnătura titularului/administratorului/ reprezentatului legal/împuternicitului
Ştampila (dacă este cazul)
Data:……………….. /2013
Nr.crt.
Documente ataşate cererii de ajutor:
DA
NU
Nu e cazul
1.*)
Copie CUI/CIF, după caz
|_|
2*)
Copie buletin/carte de identitate a titularului/administratorului/reprezentantului legal/împuternicitului
3.*)
Copie autorizaţie sanitar-veterinară/copie înregistrare sanitar - veterinară pentru exploataţiile comerciale tip A, după caz
Copii autorizaţii sanitar-veterinare/copii înregistrări sanitar - veterinare pentru exploataţiile comerciale tip A, după caz pentru mai multe exploataţii cu cod ANSVSA**
5.
Copia schiţei adăpostului/adăposturilor pentru fiecare cod ANSVSA (din care să reiasă suprafaţa liberă de pardoseală a spaţiilor de cazare şi suprafaţa utilă pe boxă/compartiment pentru fiecare hală)
6.
Program de iluminat vară/iarnă (în funcţie de data schimbării orei), care să conţină intervalul orar pe perioade, în funcţie de tehnologia de creştere şi categoria de porcine
7.
Document coordonate bancare (dacă este cazul)
8.
Împuternicire şi copii acte de identificare împuternicit, dacă este cazul
9.
Alte documente justificative, dacă este cazul
10.*)
Cererea este semnată/ştampilată
11.*)
Câmpurile obligatorii marcate cu *) sunt completate
12.*)
Cererea este depusă la CJ APIA în raza teritorială a sediului social/raza localităţii unde solicitantul arc capacitatea de producţie cea mai mare
13.
Graficul de livrare estimat anual
14.
Graficul de populare estimat anual
15.
Copia declaraţiei pe suprafaţă, dacă este cazul
COD
TIP DE ORGANIZARE
01
Persoane fizice autorizate conform Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 44/2008
02
întreprinderi individuale conform Ordonanţei de urgentă a Guvernului nr. 44/2008
03
întreprinderi familiale conform Ordonanţei de urgentă a Guvernului nr. 44/2008
04
Societăţi comerciale conform Legii nr. 31/1990